eladó ház pest megyében: 5 szobás, nagy, kertes, eladó családi házELADÓ HÁZ - főoldal
CSERE lehetőség
Csévharasztról+térkép
Építészeti jellemzők
Kert
AJÁNLÁS ISMERŐSNEK
Kapcsolat
Galéria
Eladó ház: Pest megyében, Csévharaszton
Csévharaszt: Pest megyében, Budapesttől 30-40 km-re, a 4-es főút melletti Monortól 8-10 km-re fekszik, ahol megtalálható orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, bölcsöde, üzletek, és jó közbiztonság (a Községben polgárőrség működik)
A levegő kiváló, a települést sok erdő veszi körül, az híres ősborókás szomszédságában. Az erdőben szánkózásra is alkalmas domb is van. A kert végében már a természetvédelmi terület kezdődik, a Balla közben. Az erdőkben, tisztásokon sok ehető gomba található (pl. vargánya, őzláb gomba, szegfű gomba).
Télen ne lepődjön meg, ha jönnek az ablakhoz a cinkék, tengelicek, meggyvágó, harkály, fenyőpintyek, és verebek, mert etetni szoktuk! Tavasszal azután van nagy madárcsicsergés! Smile
FONTOS A KÖRNYEZET! Az időjárás mindenütt egyre szélsőségesebb! A pest megyei településen közelben sincs patak, folyó, ami megáradna, és kiöntve árvizet okozna! Az utcából a legnagyobb esőzéskor is 15 perc alatt elszivárog a víz, mindig járható! Télen az utakat letakarítják a hótól! Az utak jól járhatók, sík vidéken vagyunk.
A közelben nincs ipari üzem, amely bármilyen katasztrófa helyzetet idézhetne elő (pl. vörösiszap, sugárzás). Jó a levegő, az erdőkkel körülvett településen! Ezért: ezen a környéken az ingatlanok értéke biztosan növekedni fog!
Gondolt már ezekre a szempontokra, mint részletkérdés?
Ezért szeretjük mi Közép-Magyarországot. Ezért is költözzön ide, Pest megyébe! Itt az eladó ház!

Megközelíthető Budapestről: gépkocsival 4-es főúton 25-40 perc, vonattal és busszal, Kőbánya-Kispestről kb. 50-60 perc.
eladohaz-ingatlan-pestmegye

ÉRDEKLŐDJÖN MOST az eladó ház részleteiről, amíg más le nem foglalózza! Kapcsolatfelvételi lehetőségek: (ide kattintson)!

Főoldalra lépéshez kattintson ide: Pest megye, Csévharaszt, eladó kertes családi ház, nagy kert, nagy udvar, nagy telek, nagy ingatlan, nagy családnak, tulajdonostólAzonnali üzenet küldése az oldal szerkesztőjének


e-mail címed:


üzeneted:
www.eladohaz-ingatlan-pestmegye.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!