eladó ház pest megyében: 5 szobás, nagy, kertes, eladó családi házELADÓ HÁZ - főoldal
CSERE lehetőség
Csévharasztról+térkép
Építészeti jellemzők
Kert
AJÁNLÁS ISMERŐSNEK
Kapcsolat
Galéria<<< visszalépés eladó ház főoldalára

 

A Pest megyei, Csévharaszton
A tetőtér-beépítéses eladó ház 2000-ben épült:
YTONG téglából, hőszigetelő vakolattal, a födém gyapotos hőszigetelésű, jó kivitelezéssel. sokrétegű szigetelő aljzattal (a legkisebb nedvesedés sem tapasztalható),az egész ház kivitelezése profi munka (nem házilagos építésű)!Külső színezés hiányzik.eladohaz-ingatlan-pestmegye
Profi munka a belső burkolás is! A spanyol burkoló lapok, csempék (fugák) mind élben futnak! Vannak tartalék csempék, burkoló lapok a fürdő szobákhoz, és nappalihoz.(A fürdőszoba is úgy van szigetelve, hogy a házfalon véletlenül sincs semmi nedvesedés) Alternatív vízellátást valósítottunk meg. Ez azt jelenti, hogy a ház vízellátása (egy csap elzárásával, és egy másik kinyitásával) átállítható a fúrt kútra, vagy igény szerint a vezetékes vízre. (Vezetékes vízellátás esetén is lehet locsolni a kútvízzel!)A fűtés csővezetékek a padlózatba vannak besüllyesztve, így nincsenek fal mellett futó csövek, nem akadályozzák a lakótér berendezésétA villanyszerelés úgy készűlt, hogy mindkét szinten sok konnektor, alternatív és mozgásérzékelős kapcsolók is fokozzák a kényelmet. A cirkós fűtést beltéri, programozható termosztát vezérli.A ház 2 db kéménnyel épült (a kész ház fotóján már látható).  Az egyik a nappaliban jelenleg kandalló részére, a másik bélelt kémény: a kazánházban, a gázfűtést szolgálja ki.
 
A kíváló beosztású ház nagycsaládosoknak ideális megoldás, a közös lakóterülettől ajtós gardrobbal elválasztott "szülői szakasszal", és az emeleti hálószobákkal:
alaprajzok:
FÖLDSZINT 
eladohaz-ingatlan-pestmegye
EMELET 
eladohaz-ingatlan-pestmegye
 
FONTOS! A közelben sincs folyó, patak, ami megáradna, kiönthetve árvizet okozna! Nincs talajvíz, nincs belvíz! Az utcából a legnagyobb esőzéskor is 15 perc alatt elszivárog a víz. Ide költözzön!
ÉRDEKLŐDJÖN MOST az eladó ház részleteiről, amíg más le nem foglalózza! Kapcsolatfelvételi lehetőségek: (ide kattintson)!  
 
Főoldalra
lépéshez kattintson ide: Pest megye, Csévharaszt, eladó kertes családi
ház, nagy kert, nagy udvar, nagy telek, nagy ingatlan, nagy családnak,
tulajdonostól

 www.eladohaz-ingatlan-pestmegye.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!